Yiyecek ve içecek sektörü için gazlar, teknolojiler ve hizmetler
Gıda ürünlerinin kalitesini ve güvenliğini garanti etmek
Gıda sektöründeki operatörler, mevcudiyeti, çeşitliliği, rahatlığı ve pratikliği ihmal etmeden, doğallık, tazelik ve gıda güvenliğine yönelmiş ürünler sunarak tüketicilerin gereksinimlerini karşılamalıdır.
SOL, ürünlerinin kalite standartlarını yükseltmek için müşterileriyle birlikte üretim faaliyetlerinde çalışarak müşteriye özel çözümler sunar. Gıdalar sıvı azot veya karbondioksit ile dondurulabilir, modifiye atmosferde paketlenebilir ve azot ve diğer gazlar kullanılarak kontrol edilebilir: bu şekilde görünümleri ve lezzetleri korunur. Çelikler ve bitkiler büyümelerini hızlandırmak ve iyileştirmek için karbondioksit açısından zengin atmosfere sahip seralarda işlenir. Balıklar oksijen kullanımı sayesinde yoğun bir şekilde yetiştirilmektedir. Baharatlar ve kahve, aromalarını ve kalitelerini korumak için sıvı azot kullanarak çok düşük sıcaklıklarda öğütülebilir. SOL tarafından sunulan gazların, gaz dağıtımı için aparat ve tesisler ile birlikte, Avrupa yönetmeliklerine uygun olarak gıda ile kullanımları onaylanmıştır.