Yiyecek & İçecek

Yağ ve şarap üretiminde battaniyeler

Yağ veya şarap ve hava arasındaki temastan ve özellikle de havada bulunan oksijenden kaçınmak, orijinal ürünün kalitesinin korunmasına büyük ölçüde yardımcı olur (ayrıca bkz. AliSOL bölümü). Özellikle, yağ ve şarap üretiminde, SOL tarafından sunulan azot veya argon kullanımı - gıda katkı maddeleri - müşterilere sağlanan teknolojiler ve özel ekipman kullanarak, üst kısımlardaki alanlarda bulunan oksijenin etkin bir şekilde çıkarılmasını mümkün kılar. depolama tankları ve üründe bulunan oksijenin gazını almak için.

Bu SOL teknolojisi sayesinde ürünlerin oksidasyonundan kaçınılabilir, kalitelerinin ve lezzetlerinin korunması ve raf ömrünün uzatılması mümkündür.

Bu uygulamanın iyi çalışması için, gıda ile temas eden inert gaz miktarının SOL'nun sağladığı analitik ve izleme hizmetleri aracılığıyla zaman içinde sabit olup olmadığını kontrol etmek önemlidir.

Blanketing in the production of oil and wine

Uygulama Sektörleri

Endüstride SOL
Daha fazla bilgi için
Bize Ulaşın