Yiyecek & İçecek

Kabuklanma ve IQF dondurma - CryoSOL

CryoSOL ürün yelpazesindeki cihaz, IQF (Bireysel Hızlı Dondurma) tekniği kullanılarak dondurulmuş gıdaların yüzey kabuklanması, sertleştirilmesi ve üretimi için idealdir.

Patentli SOL tünellerinin çalışmasının dikkatli bir şekilde düzenlenmesi veya kriyojenik daldırma tünelleri veya kriyojenik bardakların kullanılmasıyla, daha sonraki işlemler sırasında daha kolay bir şekilde işlenebilen gıda ürünlerinin yüzey donmasını sağlamak mümkündür.

CryoSOL ile kabuklanma, örneğin donmuş ürünlerin şekil veya nem içeriğinin geleneksel sistemler kullanılırken olduğu gibi değiştirilmesini önlemeyi mümkün kılar; aynı zamanda ürünlerin aynı anda dondurulmuş soslar veya meyilli ile kaplanmasını ve aynı zamanda seri üretim ve sürekli olmayan siparişler için geleneksel dondurma tesislerinin üretimini geçici olarak artırmayı kolaylaştırır.

IQF teknolojisi, örneğin dozajlanabilir ve homojen bir ürün elde edilebilecek, sıvılar küpler veya granüller halinde dondurulabilecek ve sıvılarla kaplı katı ürünler olacak şekilde, dondurulmuş ürünleri ayrı tutarak, küçük boyutlu farklı ürünleri ayrı ayrı dondurmak için kullanılabilir. dondurulabilir.

Endüstride SOL
Daha fazla bilgi için
Bize Ulaşın