Yiyecek & İçecek

Dezenfeksiyon ortamları

Gıda şirketleri, özellikle bakteri, küf, mantar ve diğer mikroorganizmaların çoğalmasını kontrol etmek için HACCP ilkelerine dayalı gıda güvenliği programları oluşturmalı ve uygulamalıdır. SOL tarafından sunulan sanitasyon teknolojileri, hizmetleri ve ürünleri, içerdiği çeşitli makine ve ekipman da dahil olmak üzere üretim ortamlarında biyolojik riskin önlenmesini ve kontrol edilmesini mümkün kılar.

Sanitasyon hizmeti, üretim ortamının sertifikalı kaliteli gaz karışımları kullanılarak paketlenmiş olsa bile, üretim ortamının 852/2004 sayılı Avrupa Yönetmeliği'nin hijyen gereksinimlerini karşılamaması durumunda tehlikeye girebileceğini gösteren bulgulardan kaynaklanmıştır: sterilize edilmiş ve kontrollü bir ortam kötü çevre koşullarında üretilirse, örneğin kalıp geliştirebilecek, böylece ürün ömrünü kısaltabilecek ve bunun sonucunda ortaya çıkabilecek mali ve itibar zararına yol açacak ciddi bir getiri riskine yol açabilecek yığınlardan kaçınarak daha güvenli gıda üretilmesi mümkündür.

SOLID ile filtreleme yoluyla biyosit ürünlerini sıvı halde nebulize ederek, çevrede hiçbir kalıntı bırakmadan ve çevreyi sağlıklı tutarak, sterilizasyon, sınırlı yatırım ve işletme maliyetleri ile yüksek üretim kalitesi ve gıda güvenliğini korumayı mümkün kılar.

 

Endüstride SOL
Daha fazla bilgi için
Bize Ulaşın