Yiyecek & İçecek

İçecek Karbonasyonu

CO2 ağırlıklı olarak içecek sektöründe alkolsüz içeceklerin, biranın ve maden suyunun karbonatlanması için kullanılır. İçecek endüstrisinin ihtiyaçlarına sürekli dikkat ve SOL tarafından içecek kalitesi CO2 üretimi ve dağıtımında olgunlaşan deneyim, SOL’un hizmetinin gelişimini desteklemektedir.

İçeceklerin karbonatlanması için sıvı CO2 kaynakları bağlamında SOL, çevre, kişisel ve ekipman güvenliği açısından gereksinimleri karşılayan uygulamalara dayanan, SOL'nun CO2 kalitesinin ISO 22000 ve FSSC 22000 sertifikasına sahip olduğu özel bir kontrol prosedürü oluşturmuştur. standartlara uygun olarak SOL'u CO2 pazarında lider kılmaktadır. SOL, ISBT Spesifikasyonu gerekliliklerine uygunluğu gösteren bir Analiz Sertifikası sağlayabilir.

SOL’un içecek endüstrisindeki hizmetleri temel olarak müşterilerine sunulan CO2 ürünlerinin kalitesine ve güvenliğine odaklanır ve bu hizmetler aşağıdakileri içerir:

  • üretimden teslimata kadar tüm tedarik zincirinde ürün izlenebilirliği ve hijyen kontrolünü içeren CO2 gıda sınıfı E290 için bir HACCP planı
  • Gıda sınıfı CO2 için seri test raporu ve sertifikalar
  • İçecek endüstrisi için özel gıda sınıfı kalite (CO2 içeriği) ile ISBT standart sertifikası
  • CO2 dağıtımı için gıda sertifikalı ekipman (gaz karıştırıcı, manifold, basınç düşürücü, hortumlar)
  • CO2 kullanırken potansiyel tehlikeler ve en iyi uygulamalarla ilgili güvenlik bilgi formu.
Beverage Carbonation

Uygulama Sektörleri

Endüstride SOL
Daha fazla bilgi için
Bize Ulaşın