Proses suyunun arıtılması
Gıda işlemleri için kullanılan suyun kalitesi, doğal olarak temas ettiği gıda ürününün bütünlüğünü garanti etmelidir ve bu, bakteri florasının büyümesini kontrol etmek için suya birkaç dezenfekte edici ürün eklemeyi içerir. Bu nedenle, gıda işlem suyunun pH'ını, özellikle artmasını önlemek için dikkatlice kontrol etmek önemlidir, çünkü bir yandan bu etkili bir sanitasyon etkisine izin verirken, diğer yandan, hatta gıda maddelerine karşı hassas olan herhangi bir katı kimyasal çökelmeyi önler. sinir bozucu tıkanmaya ve üretim kaybına neden olabilecek pH ve sıcaklıktaki en küçük değişiklikler.
SOL'un su kalitesinde karbon dioksit kullanımı ile geliştirdiği teknolojiler ve teknik bilgi, karbon dioksitin doğrudan proses suyu besleyicisine ve geri dönüşüm tesislerine kontrollü, otomatik dozajı sayesinde bu sorunların önlenebileceği anlamına gelir. : karbondioksitin çözülmesi normalde suda bulunan ve gıda kullanımı ile tamamen uyumlu olan karbonatlar ve bikarbonatlar üretir.